Homepage - The Green Man Tuinverbeelding

Homepage

Welkom bij The Green Man Tuinverbeelding

OaknailWij ontwerpen, vervaardigen en importeren tuinbeelden, beeldhouwwerk, waterelementen, planters, decoratieve nokpannen, en andere bijzondere en inspirerende ornamenten voor huis en tuin. Onze producten worden vervaardigd met gebruik van van hoogwaardige gietsteen mengsels en zijn bijzonder door de buitengewoon duurzaamheid van de afgietsels en de unieke, weersbestendig afwerkingen.

Ons doel is om je te helpen een element van mythe, magie en mysterie toe te voegen aan je huis of tuin en vele ontwerpen zijn gebaseerd op mythische, bovennatuurlijke, of historische figuren. Wij hopen dat onze beelden je zullen inspireren om een ruimte te creeeren waar het unieke en het bijzonder een natuurlijk deel van je ervaring wordt.

We wensen je een fijn verblijf toe op onze website. Engel & Steve

December 2018

Nieuws:

Tree Spirit

Tree Spirit

Komt binnenkort! The Tree Spirit, een geweldige nieuwe toevoeging aan The Cotswold Collection. De Tree Spirit is 24cm breed, 36cm hoog en weegt ongeveer 3kg. De prijs is €49. Neem contact met ons op over beschikbaarheid.

 

Aanbevolen Producten

Hoe gebruik je onze website:

OaknailOnze producten zijn geplaatst in een van drie categorieën:  Tuinverbeelding, The Cotswold Collection, en Sussex RidgetilesBinnen elk van deze categorieën zijn subcategorieën, bijvoorbeeld The Green ManGargoyles, of Art Nouveau. Door te klikken op een subcategorie zie je het volledige scala van artikelen binnen die subcategorie. Klik op een product en je ziet meer foto’s van het beeld, plus details en een korte beschrijving.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt probeer het gebruik van een keyword in het zoekvak, of stuur ons een e-mail via de Contact pagina. Als je vragen, ideeën of suggesties hebt over onze producten of de website, aarzel dan niet contact op te nemen.

Inschrijven

Je kunt onze nieuwsbrief ontvangen, met o.a. info over nieuwe producten, speciale aanbiedingen, op welke evenementen wij te vinden zullen zijn en andere nieuwtjes door je email adres in onderstaande box te zetten.